Jewelz & More

Heart to Get sieraden

Page 1 / 2

Heart to Get

Geïnspireerd op onze prachtige aarde en de verschillende culturen die ze rijk is, is Heart to Get ontstaan. Vrouwelijke en fijne sieraden met een betekenis en een diepere boodschap. Naast het prachtige verhaal achter ieder sieraad, wordt Heart to Get ook volledig Fair Trade geproduceerd.

 

Materiaal

De Heart to Get sieraden zijn vervaardigd uit hoogwaardig zilver 925/000, eventueel voorzien van een gold of rosé gold plating. Uitzondering hierop is de Heart to Heart collectie pendanten, deze zijn vervaardigd uit staal met een silver, gold of rosé gold plating.

 

Heart to Get geeft sieraden een nieuwe betekenis

Heart to Get is een sieradenmerk dat het allemaal net even anders doet dan de standaard merken. Met een uitgebreide collectie armbanden, kettingen en oorbellen zoekt het op en top Nederlandse merk het niet in nog meer bling bling dan je al kent van de sieradenmarkt. Nee, Heart to Get is een sieradenmerk dat haar inspiratie haalt uit de aarde als basis. De verschillende culturen en landen op deze aardbol vormen een constante inspiratiebron voor de mooiste sieraden. Alle stukken in de collecties van Heart to Get zijn op en top vrouwelijk. Het gaat om verfijnde stukken die een uitgesproken betekenis hebben en allen een diepere betekenis in zich dragen. Elk sieraad van Heart to Get vertelt een verhaal. En elk verhaal heeft een grote gemene deler: het is een fair trade verhaal.

 

Heart to Get

Heart to Get is een unieke speller op de markt voor vrouwelijke sieraden. De twee creatievelingen die het brein achter het merk zijn raken geïnspireerd door de enorme diversiteit die de culturen en symbolen op deze aardbol met zich meebrengen. Het resultaat is een collectie sieraden die voor zichzelf spreekt. De unieke lijn Heart to Get sieraden is perfect voor de modebewuste vrouw die op een subtiele manier haar hart wil laten spreken. Een fair trade boodschap achter wil laten die verder gaat dan alleen de esthetische kant. Heart to Get levert sieraden die een verhaal vertellen. Een internationaal, eerlijk verhaal over schoonheid. De sieraden van Heart to Get jewelry zijn tijdloos en ze brengen een positieve energie met zich mee waar de wereld een stukje mooier van wordt. De persoonlijke sieraden geven een positief statement af over de drager van de verfijnde sieraden.

 

Heart to Get materiaal

Heart to Get sieraden worden stuk voor stuk gemaakt uit zilver dat eventueel is voorzien van een gouden of rosé gouden plating. Er is één collectie die hierop een uitzondering vormt: de Heart to Heart pendanten, die zijn allemaal vervaardigd uit staal met een zilveren, gouden of rosé gouden plating. Alle stukken uit de Heart to Get collecties worden met de hand gemaakt door ambachtslieden die hun vak verstaan. Belangrijk bij de productie van de verschillende collecties is de sociale verantwoordelijkheid die de designers achter het merk voelen. Dat is de pijler onder het bestaan van Heart to Get. De sieraden van Heart to Get jewelry zijn eerlijk gemaakt, ze belasten het milieu niet onnodig en de producenten van de grondstoffen worden met respect behandeld.

 

Heart to Get collecties

De Heart to Get sieraden kun je in drie collecties vinden. Natuurlijk is er de Classic Collection waarin je armbanden en kettingen vindt van goud, zilver of rosé goud. De fijne sieraden zijn allemaal voorzien van een mooi symbool, zoals een hart of het symbool voor oneindigheid. Het zijn perfecte sieraden om cadeau te geven of zelf te dragen bij diverse gelegenheden. In de Gemstone collectie vind je armbanden, kettingen en oorbellen die in goud of zilver zijn uitgevoerd. Elk stuk is voorzien van een edelsteen. Elke edelsteen staat voor een goede energie, kies het sieraad met de steen die bij jou past en draag elk moment van de dag je persoonlijke sieraad. Tenslotte is er nog de Heart for Initials collectie met zowel armbanden als kettingen en losse hangers. De stukken in deze collectie zijn verkrijgbaar in zilver, goud of rosé goud en je kunt natuurlijk de letter van jouw keuze kiezen om het perfecte sieraad samen te stellen. Kies met Heart to Get voor eerlijke sieraden die een verhaal vertellen. Je haalt een eigentijds sieraad in huis dat perfect bij jou past.

Op zoek naar meer van al dit moois? Bekijk eens de sieraden; Mi MonedaNoosaMelano, Zinzi horloges, Cluse horloges en iKKi horloges