Jewelz & More
Page 1 / 2

Steel de show met je LOTT. ketting

Een LOTT. ketting mag niet ontbreken in je collectie sieraden. Het Nederlandse merk LOTT. staat garant voor mooie sieraden die bij verschillende gelegenheden passen. De sieraden van het hippe, jonge merk worden vervaardigd uit duurzame materialen en ze brengen een subtiele extra touch aan in je outfit. Een LOTT. sieraad zal nooit de aandacht expliciet op zich vestigen, maar het laat wel zien dat jij een sophisticated look belangrijk vindt. De LOTT. ketting vult jouw collectie sieraden perfect aan. En het mooie is, een LOTT. ketting is er ook voor jou, want de prijsklassen van de sieraden van LOTT. variëren. Voor elk budget is er een mooi LOTT. sieraad te vinden.

 

De LOTT. ketting

Koop je een LOTT. ketting, LOTT. oorbellen, LOTT. ringen of een LOTT. armband, dan koop je een product dat verantwoord en zorgvuldig is geproduceerd. Bovendien zijn alle producten van LOTT. met de hand gemaakt door professionals met passie voor hun vak. Je hebt daardoor een exclusief sieraard in handen dat subtiel is, maar toch ook opvalt en je gelijk laat stralen. Het jonge merk LOTT. is innovatief en creatief zonder met de sieraden jou als drager te overschaduwen. Je outfit en uitstraling komen op de eerste plaats, je LOTT. ketting en andere LOTT. sieraden vullen deze perfect aan zonder gelijk opzichtig de aandacht op zich te vestigen.

 

LOTT. ketting, kies je collectie

LOTT. sieraden verschijnen in verschillende collecties. Voor de LOTT. ketting zijn dat er maar liefst drie, naast de exclusieve en op maat gemaakte kettingen die LOTT. maakt. Bij de Initial collection schaf je een ketting aan met een letter erin verwerkt. Mooi om te geven aan een geliefde of leuk als aanvulling op je andere LOTT. items. De Symbol collection bestaat ook bij LOTT. oorbellen, LOTT. ringen en de LOTT. armband. De sieraden in deze collectie dragen allemaal een symbool. Zo kun je een hart om je nek dragen, een ketting met bollen dragen of een eenvoudige ster. De Zodiac collectie bestaat uit kettingen die een sterrenbeeld uitbeelden. Alle sterrenbeelden komen in verschillende varianten aan bod, dus ook voor jou zit er iets geschikts bij.

 

LOTT. ketting voor elke dag

Een LOTT. ketting kun je elk dag dragen, je hoeft het sieraad absoluut niet te bewaren voor speciale gelegenheden. Omdat LOTT. subtiele sieraden ontwerpt die niet per definitie de aandacht opeisen, kun je ze ook op een gewone werkdag uitstekend dragen. Voor elk type vrouw is er wel een geschikt LOTT. sieraad te vinden, dankzij het werken met verschillende collecties. Elke collectie past bij de modebewuste, moderne vrouw. Dankzij het gebruik van subtiele, natuurlijke materialen kun je de sieraden ook bij een basic shirtje en spijkerbroek dragen. Maar pak je eens flink uit voor een chic diner of heb je een belangrijke, zakelijke afspraak, dan kun je ook prima uit de voeten met een LOTT. ketting. Vul je collectie sieraden met de items van LOTT. om je outfit helemaal af te maken. Een LOTT. ketting, gecombineerd met LOTT. oorbellen, LOTT. ringen of een LOTT. armband is natuurlijk helemaal het perfecte plaatje.

 

LOTT. ketting als aanvulling

LOTT. ontwerpt nadrukkelijk sieraden die je stijl aanvullen. De sieraden zijn subtiel en zonder al te veel opsmuk. Er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, de sieraden zijn duurzaam en met respect voor de planeet gemaakt. De passie van de makers voel je gelijk, de sieraden zijn met grote zorg vervaardigd. De sieraden zijn uniek en ze maken jou ook uniek. Een LOTT. ketting vertelt veel over jou terwijl ze je subtiel laat stralen.

 

Ben je gek op de sieraden van LOTT.? Dan moet je ook echt eens al het moois van Mi Moneda bekijken!