Altijd op de hoogte blijven van nieuwe collecties en acties?

Schijf je in voor onze nieuwsbrief!

Bekijk onze Privacy Policy en Algemene Voorwaarden

★ STAPELKORTING SALE KLEDING ★

Bij aankoop van twee stuks krijg je 50% korting!

Betaalmethoden - Jewelz & More

Bij Jewelz & More kun je via de volgende betaalmethoden een bestelling plaatsen. Jewelz & More rekent geen betaalkosten. De prijzen op de webshop worden inclusief BTW (21%) weergegeven. Na het afronden van de betaling ontvang je per e-mail een bevestiging van jouw bestelling met ordernummer en bestelgegevens.iDEAL

Internetbankieren kan bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank.

MasterCard en VISA
Jewelz & More accepteert creditcards van Mastercard en VISA. Mocht je besluiten om de bestelling te annuleren of retour te sturen, storten wij het bedrag binnen 30 dagen terug op jouw creditcard. Het teruggeboekte bedrag verschijnt dan op je eerstvolgende afschrift.

Maestro
Met de Maestro betaalkaart betalen je online met jouw eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. 

Bancontact / Mister Cash
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen via hun bankpas. Belgische klanten die bankieren bij Dexia, Fortis, ING, Fintro, KBC, CBC, AXA Bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontant eenvoudig betalen bij Jewelz & More.

Achteraf betalen via Billink
Je kunt bij ons een bestelling plaatsen die je pas na levering van de bestelde producten hoeft te betalen. Op de bestelpagina kiest je dan voor de betaalmogelijkheid 'Achteraf betalen'.
Voor achteraf betalen hebben wij gegevens van je nodig die wij bij andere betaalmogelijkheden niet van je verlangen. Deze gegevens worden enkel gebruikt door onze betaalpartner Billink om te controleren of je aanvraag voor achteraf betalen wordt geaccepteerd. Zodra je aanvraag geaccepteerd is, nemen wij je bestelling direct in behandeling en zullen wij deze aan je verzenden volgens de aangegeven levertijden.
Je ontvangt van Billink een factuur. De factuur dien je binnen twee weken na ontvangst van je bestelling aan onze betaalpartner Billink te voldoen.

PayPal
Met PayPal betaal je jouw bestelling rechtstreeks via jouw PayPal-account. Bij retournering of annulering van de bestelling wordt het aankoopbedrag ook teruggestort op jouw PayPal-rekening.

Betalen bij afhalen
Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in ons filiaal in een van onze filialen in Elst of Nijmegen.