Jewelz & More

Blog | Jewelz & More

Blog | Jewelz & More

My Jewelley shop-in-shop

My Jewelley shop-in-shop

In onze winkel in Elst hebben wij een My Jewellery shop-in-shop. De collectie van My Jewellery bestaat uit kleding, accessoires en heel veel sieraden! De gehele collectie heeft een eigen, unieke plek in onze winkel. Shop al je favoriete items van My Jewellery bij Jewelz & More!

Moederdag cadeaus tips

  • Geplaatst op
Moederdag cadeaus tips

Aanstaande zondag 10 mei zetten we met zijn alle onze moeders in het zonnetje. Uitslapen, een ontbijtje op bed, knutselwerkjes van de kleinste, het hoort er allemaal bij. Een klein of groot gebaar, een moeder geniet van alles. Ben jij nog op zoek naar een mooi cadeau voor de meest speciale vrouw in je leven? Bij Jewelz & More ben je aan het juiste adres. Kom langs in een van onze winkels of neem een kijkje op onze speciale Moederdag pagina op onze website. Op deze pagina hebben wij onze favoriete cadeautjes voor je op een rij gezet. In deze blog delen we aan aantal van deze tips!

Kerst: 10 x cadeau ideetjes

  • Geplaatst op
Kerst: 10 x cadeau ideetjes

It's that time of the year again! De kerstbomen vullen de huiskamers, de lampjes hangen buiten en iedereen doet zijn of haar kerstinkopen. Toch blijft het lastig om elk jaar weer een leuk cadeau voor je geliefden te shoppen. Daarom delen wij graag tien van onze favoriete kerstcadeaus. Van oorbellen tot horloges en van handschoenen tot ringen; er zit zeker wat leuks bij. Lees onze blog voor nog meer inspiratie.

Black Friday: 7 x favorieten

  • Geplaatst op
  • Door Loïs Jansen
Black Friday: 7 x favorieten

Op vrijdag 29 november is het zover: Black Friday 2019. Een dag waarop jij bij ons 20% korting krijgt op alle kleding en schoenen. En wij vieren het feestje nog iets langer. Het hele weekend ontvang je deze 20% korting! Tijd om te shoppen voor een leuke herfst/winter outfit of voor een feestelijke kerst look. Om je alvast een beetje te helpen hebben wij een aantal van onze favorieten items verzamelend. Kijk je mee?

Oorgaatjes schieten bij Jewelz & More

  • Geplaatst op
  • Door Loïs Jansen
Oorgaatjes schieten bij Jewelz & More

Het schieten van oorbellen is natuurlijk heel leuk, maar kan ook een spannend moment zijn. Of het nu je eerste, tweede of derde gaatje is of bij die van kinderen. Bij Jewelz & More in Elst en Nijmegen schieten we gaatjes in het oor met het veilige en hygiënische gepatenteerde systeem van Studex. Onze medewerkers die met Studex producten werken zijn hiervoor opgeleid. In deze blog lees je alles over het schieten van gaatjes bij Jewelz & More.