Jewelz & More

Mi Moneda sieraden

Page 1 / 17

Uitvinder van verwisselbare munt sieraden

Mi Moneda betekent 'Mijn munt' in het Spaans en is een innovatief en luxueus sieradenmerk geïnspireerd op vintage munten. Het begon allemaal toen een echtpaar met een wederzijdse liefde voor munten de eerste verwisselbare Mi Moneda-hanger ontwierp, met het idee dat zodra iemand eigenaar is van een of twee munthouders en een Mi Moneda-ketting, het hen toegang biedt om honderdduizenden combinaties te creëren. Elke vrouw heeft tenslotte haar eigen unieke stijl!

Mi Moneda-rage

Als een resultaat vloog een Mi Moneda-rage door de sieradenwereld, met Rihanna, Kendall Jenner, Vanessa Hudgens en Halle Berry die slechts enkele beroemdheden zijn die het merk dragen. Het duurde niet lang voordat we de collectie uitbreidden met verwisselbare oorbellen, armbanden, ringen ook. We selecteren de beste kwaliteit materialen van over de hele wereld voor onze sieraden. Van sprankelende Swarovski-kristallen, fijn kristalkwarts, natuurlijke schelp tot elegante parels; met meer dan 350.000 combinaties is er een perfecte match voor iedereen. Om nog maar te zwijgen over het feit dat de collectie nog steeds groeit en innoveert ...

Maak je eigen verhaal en begin een nieuwe erfenis 

Naast de iconische collectie muntsieraden heeft Mi Moneda onlangs een collectie minimalistische sieradenstukken gelanceerd, die een compleet nieuwe draai geven aan onze favoriete sieraden van vroeger: MM Vintage. De MM Vintage-lijn bestaat uit elegante ovale en vierkant gevormde 925 zilveren zegelringen en hangers met studs en Swarovski-kristallen die je, net als elk ander Mi Moneda-stuk, de gelegenheid geven om van stijl te veranderen of deze zelfs te personaliseren.