Jewelz & More

FIEN oorbellen

Fien Pura Bellezza

Een Nederlands sieradenmerk dat Pure Beauty "Pura bellezza" vertegenwoordigt. FIEN Pura bellezza biedt een tijdloze collectie sieraden die vooral bestaat uit oorbellen. FIEN-juwelen zijn URBAN CHIQUE, TIMELESS, FASHIONABLE en ELEGANT.


Materiaal

FIEN gebruikt verschillende materialen voor haar collectie, zoals halfedelstenen zoals agaat en chalcedoon, maar ook schelp, buffelhoorn en ebbenhout. Sommige FIEN-stukken worden bovendien bewerkt met bladgoud of zilver en een reeks verschillende lakkleuren.

FIEN Pura bellezza staat bekend om haar hoogwaardige roestvrijstalen oorbellen in goud, rosé goud en verzilverd. Ze biedt een breed scala aan oorbelelementen, zodat je elke dag kunt mixen en matchen. FIEN bestaat uit een brede BASIC-collectie en een EXCLUSIEVE collectie met een aantal van haar meest bijzondere stukken. De prijs varieert van het midden- tot het middenhoog segment en is afhankelijk van het materiaal en de afwerking.


Stijl

FIEN-juwelen zijn urban chique, tijdloos, modieus en elegant. Elk ontwerp heeft de afzonderlijke FIEN-essentie. Onze ontwerpen zijn moeiteloos te dragen door elke vrouw om haar er sensationeel en zelfverzekerd uit te laten zien voor elke gelegenheid.


Pure look & feel

"De duurzamere stukken zijn degenen die we koesteren. Ze groeien op jou. Natuurlijke materialen absorberen de sporen van ons leven en laten een persoonlijk patina achter. Elk stuk is uniek met zijn natuurlijke kenmerken. Dit is een teken van kwaliteit en natuurlijke schoonheid. "


Sociale verantwoordelijkheid en milieu

De manier waarop we consumeren, maakt ons bewust hoe we het leven liefhebben en behandelen. De collectie is handgemaakt door lokale ambachtslieden over de hele wereld en alle materialen worden op natuurlijke wijze behandeld. Met FIEN kiest u voor een transparant productieproces dat goed is voor mens en milieu. Elk juweel is ontworpen en gemaakt met eerlijkheid en liefde, evenals kwaliteit


Tijdloos

FIEN-ontwerpen zijn tijdloos, die elke vrouw in haar garderobe zou moeten hebben. FIEN Pura Bellezza streeft ernaar sieraden te ontwikkelen die onderscheidend blijven.


Over de ontwerper

Anne-Marie van Maarseveen is altijd verschillend geweest. Opvallen vanuit de menigte was niet altijd gemakkelijk, maar het gaf haar de innerlijke kracht om haar creatieve talenten te benutten en ze te kanaliseren in sieraden. FIEN Pura Bellezza is opgericht in 2013 en is snel uitgegroeid tot een internationaal sieradenmerk. De merknaam is geïnspireerd door haar dochter 'Anne-Fiene' en biedt vrouwen in het algemeen 'pura bellezza'. Anne-Marie haalt haar inspiratie uit alles om haar heen. Mens, Italië, mode en ook kunst en natuur maken deel uit van het ontwerp. Via FIEN willen Anne-Marie en haar team elke vrouw het gevoel geven hoe uitgesproken mooi ze elke dag is. 

"La bellezza delle cose esiste nella mente che li considera"