Retourneren

Ben je niet tevreden over je bestelling, dan kun je deze binnen 14 dagen retourneren (sale artikelen binnen 8 dagen). Je dient hiervoor het factuur- en retourformulier mee te sturen met de retourzending. Het retourformulier wordt meegezonden bij je bestelling en is terug te vinden in je personlijke account op jewelzenmore.nl. Je dient op dit formulier aan te geven welk artikel je wilt retourneren.

Retourvoorwaarden:

  • In onbeschadigde staat
  • Indien mogelijk in de originele verpakking
  • Met aangehecht prijskaartje
  • Ongedragen en ongebruikt
  • In de oorspronkelijke seal (Gesealde artikelen mogen uitsluitend geretourneerd worden wanneer de verpakking ongeopend/onbeschadigd is)

Bij beschadiging van het artikel door een ondeugdelijke verpakking, wordt het aankoopbedrag niet of slechts deels teruggestort. Hierover zal overlegd worden indien deze situatie zich voordoet.

Let op:

  • Gepersonaliseerde en/of op maat gemaakte artikelen kunnen niet geretourneerd worden
  • Wanneer je kiest voor een duurdere verzendmethode van levering dan de standaard verzendlevering (ook bij een retourzending), vergoeden we de extra kosten niet.


Retour adres

Jewelz & More, Dorpsstraat 74, 6661 EN Elst

Terugbetaling

Het volledige aankoopbedrag + de eventueel betaalde verzendkosten worden binnen 14 werkdagen na ontbinding teruggestort op je rekening. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening. In het geval van een beschadigd, of verkeerd geleverd artikel vergoeden wij de verzendkosten achteraf. Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte of beschadigde zendingen via de post.

Heb je betaald met een Fashioncheque? Het is dan voor ons helaas niet mogelijk om het bedrag terug te storten op je kaart. Je ontvangt een digitale Jewelz & More cadeaubon met daarop het bedrag van de geretourneerde bestelling. Deze cadeaubon is zowel in onze webshop, als in onze winkels (Nijmegen en Elst) te besteden.